Webstory Safari

 Ga mee op safari en zie leeuwen, olifanten, neushoorns en nog veel meer prachtig wildlife. Dat is wat we willen laten zien in onze nieuwste webstory.


Webstories of Amp-stories zijn een nieuw initiatief van Google, het is hun antwoord op de populaire Facebook en Instagram verhalen. Groot verschil met deze laatsten is dat de Google variant volledig geïntegreerd is met de normale manier van websites bouwen. Vooral op grotere schermen is het zo mogelijk om op een sterk visuele manier een verhaal te vertellen zonder uit het oog te verliezen hoe het er op een klein mobiel apparaat uitziet.



In ons verhaal Safari nemen wij u mee op een safarireis door India. De leeuwen van Gir komen aan bod en de tijgers van Bandhavgarh. India is het enige land ter wereld waar u beide grote katten in hun natuurlijke wilde omgeving kunt zien.

Bijzondere aandacht schenken wij aan het onbekende noordoost India. Onze rondreizen door deze regio hebben genoeg materiaal geleverd voor nog zeker tientallen verhalen. We laten alle deelgebieden van het fantastische Kaziranga National Park zien, We bezoeken het beroemde Manas National Park op de grens met Bhutan en varen door het onbekende en ruige Dibru-Saikhowa.

Dat een natuurgebied niet groot hoeft te zijn om bijzondere ervaringen op te leveren laten Pobitora en Hoollongapar-Gibbon Wildlife Sanctuary zien. Twee kleine reservaten die in geen enkele natuurreis mogen ontbreken. Een nog onbekender gebied is Kakaijana Forest, in dit bos leeft een populatie gouden langoeren. Een zwaar bedreigde apensoort waar heel wat dierenliefhebbers speciaal voor naar Royal Manas N.P. in Bhutan afreizen. Dankzij onze lokale gids Sanjeev realiseren steeds meer mensen hoe belangrijk het is om deze dieren te beschermen.


Safari op zoek naar wilde dieren

Reacties

Populaire posts